Dryfood Aantistatic D

Dryfood Aantistatic D

Oznakowanie : TUDERTECHNICA DRYFOOD ANTISTATIC

Opis:

Dryfood Antistatic D to wąż tłoczny przeznaczony do transferu suchych produktów spożywczych w formie sypkiej lub granulowanej.Zgodny z normą ISO 1307 tolerancji wymiarowych.

Budowa:

  • Warstwa wewnętrzna: NBR, biała antystatyczna (R<109 Ω/m),wolna od ftalanów, zgodna z 1907/2006 (REACH), FDA 21 CFR 177.2600; BfR XXI cat 4, DM 21.03.73 (WE) nr 1935/2004 Parlamentu Europejskiego;
  • Wzmocnienie: syntetyczny oplot. Na życzenie klienta wąż może zostać wyposażony w przewód antystatyczny;
  • Warstwa zewnętrzna: czarna, gładka, przewodząca, odporna na ścieranie, starzenie, oraz działanie ozonu, z charakterystycznym odciskiem tekstylnym;
  • Temperatura pracy: -25°C ∼ +80°C ( -13° F ∼ + 176° F);
  • Sterylizacja: wytyczne można znaleźć w na stronie Tudertechnica;

Dane techniczne:

 

[mm]

[in]

[mm]

[in]

[bar]

[psi]

[bar]

[psi]

[bar]

[psi]

[kg/mt]

[lbs/ft]

51

2

66

2,60

6

90

18

270

1,82

1,22

-

-

76

3

94

3,70

6

90

18

270

3,22

2,16

-

-

102

4

124

4,88

6

90

18

270

5,06

3,39

-

-

127

5

151

5,94

6

90

18

270

7,13

4,78

-

-

152

6

176

6,93

6

90

18

270

8,43

5,65

-

-

podobne zastosowania:

Superior/CHF sdn
[gumowy]
Superior/C hdn
[gumowy]
Collector Flex
[gumowy]
VAP/170 86B
[gumowy]
Superior/HF sbb
[gumowy]